Ledige stallplasser!

Postet av Karmøy Rideklubb den 31. Jul 2018

Hei. Nå på sommeren er det normalt at hester flytter på grunn av beite, med dette så har vi flere ledige stallplasser på senteret. På anlegget har vi ridehall, stor utebane og store luftegårder til hver boks i tillegg til kilometer med grusvei og Karmøyheiene som nærmeste nabo. På senteret er det ett fantastisk miljø, oppstallørene samarbeider godt og har en god lagånd.  

Prislisten ligger under "om oss", øverst på siden.

Om du ønsker stallplass hos oss, trykk på "søknad om stallplass". 

Håper det er noen interesserte som vil bli en del av vårt fellesskap.


Nye luftegårder!

Postet av Karmøy Rideklubb den 4. Mar 2018

Nå er hestene på KRK veldig heldige og har fått hver sin store luftegård. Oppstallørene har jobbet mye dugnad for å få så fine luftegårder til hestene sine. Det ble åpnet opp i de gamle aluminiumsluftegårdene, og lagt ni nye luftegårder. Nå er alle hestene superfornøyde, og vi vil ingenting annet enn at hestene på KRK skal ha det godt. Kjempe god innsats av alle oppstallørene våre!

Klubb-jakke

Postet av Karmøy Rideklubb den 26. Jan 2018

Hei!

Som dere alle sikkert har fått med dere så har vi ny klubb-logo. Med dette så er medlemmer i gang med og kjøpe ny klubb-jakke med den nye logoen. 

Dere som har lyst på den nye klubb-jakken så selger de den på Horse and You i Haugesund.

Info:

Det er størrelse S-XXL (tilbyr andre jakker for barn). Pris: 1399.kr for klubbbestilling (ord.pris ca.2000) Jakken har klubb-logo på baksiden av jakken og kan få navn på fremsiden om ønsket.